God energi til Idrætsdag 2023

Eleverne kastede sig helhjertet ud i alt fra hockey til cheerleading til den traditionsrige idrætsdag på Handelsgymnasiet.

23.08.23
 • DEL:

Tirsdag afholdt Handelsgymnasiet på Roskilde Handelsskole den festlige idrætsdag, hvor alle hhx-klasser med stor energi dystede mod hinanden i discipliner som hockey, rundbold, cheerleading, fodbold, stafet og meget andet.

Mange af årets debutanter klarede sig flot, og grundforløbsklassen GF9 løb flot med den samlede sejr i konkurrencerne (billedet i toppen).

Traditionen tro var klasserne klædt ud og kreativiteten var stor. 3.C vandt præmien for bedste udklædning med et særdeles gennemført Barbie-tema.

Se billeder fra idrætsdagen her

Du finder flere billeder og videoer fra dagen på skolens Instagramprofil.

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Strategi 2024-2028 Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivsel og tilfredshed Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...