Virksomhedssamarbejdet gennem 150 år blev hyldet

Roskilde Handelsskole fejrede tirsdag jubilæum med reception for medarbejdere og samarbejdspartnere.

25.11.19
  • DEL:

2019 er et unikt år for Roskilde Handelsskole. Det er i år 150 år siden, at skolen blev grundlagt. Samarbejdet med virksomheder har helt fra start været betydningsfuldt for skolen – og det er det også den dag i dag.

Det valgte skolen at hylde, da de tirsdag den 19. november fejrede jubilæet med en reception for medarbejdere og samarbejdspartnere.

Per Thye Rasmussen fra skolens bestyrelse overrakte et virksomhedslegat til virksomheden RIAS. På billedet ses fra venstre: direktør Roskilde Handelsskole Jørgen Sloth, regionsrådsformand Region Sjælland Heino Knudsen, HR-chef RIAS Vibeke Rathmann, intern salgschef og uddannelsesansvarlig RIAS Steen Petersen, borgmester Tomas Breddam, bestyrelsesformand Jorun Bech og næstformand i bestyrelsen Per Thye Rasmussen.

Street art til virksomhed

Roskilde Handelsskole har alle årene samarbejdet tæt med virksomheder. Til jubilæet hyldede skolen det gode samarbejde, og uddelte et legat til virksomheden RIAS, der har udmærket sig ved en særlig værdifuld indsats i samarbejdet. RIAS modtog et legat på 15.000 kr. og et billede malet af kunstneren Alexander Hasnaoui, der også har udsmykket skolens gange med street art.

Læs mere om netværk og samarbejde

Flere billeder fra dagen

Se billeder vist ved receptionen

Roskilde Handelsskole fejrede 150-års jubilæum

Skolen blev til jubilæet omdannet til et stort madmarked med lækker street food, som elever, kursister, medarbejdere og Roskildensere kunne nyde i det hyggelige studiemiljø.

Læs mere

En klimabevidst skole med fokus på fremtiden

Da Roskilde Handelsskole fejrede 150-års jubilæum, blev der sat ekstra fokus på klima og miljø.

Læs mere

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Strategi 2024-2028 Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivsel og tilfredshed Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...