Samarbejde med og tilbud til virksomheder - Roskilde Handelsskole

Virksomhed

Roskilde Handelsskole har tæt kontakt til erhvervslivet og deltager i en række netværk og samarbejder med virksomheder, institutioner og organisationer i både ind- og udland.

Netværk og samarbejde
Praktikvirksomhed for eux-elev
Praktikvirksomhed for eud-elev

Hjælp til virksomheder og hovedforløbselever

I forbindelse med corona-udbruddet har mange virksomheder og elever på hovedforløbene spørgsmål til uddannelsesaftaler. Det er muligt at få svar på spørgsmål via Uddannelsesnævnets hjemmeside eller ved at kontakte skolens praktikkonsulent Jesper Jessen-Kampp (8852 3301, jjk@rhs.dk).

Link til Uddannelsesnævnet

Søger din virksomhed en elev?

Find den helt rigtige elev med hjælp fra skolens praktikkontor.

Læs mere

Er I en virksomhed med digitale ambitioner?

Vi tilbyder et målrettet forløb for virksomheder, hvor I bliver endnu bedre til at udnytte digitale muligheder og får styrket jeres færdigheder i at bruge data til udvikling af jeres forretning. Forløbet er en del af projektet Digital Ledelsesudvikling.

Læs mere om Digital Ledelseskultur Sjælland

Kurser, videre- og efteruddannelse for virksomheder

Vi udbyder skræddersyede firmakurser, amu-kurser, enkeltfag og længerevarende forløb fra både erhvervsuddannelserne, hhx og akademiuddannelserne.

Se mulighederne

Info til dig der er...

Elev i 8.klasse Elev i 9. klasse Elev i 10. klasse Nuværende elev Hhx-elev Karrierelæring Eux-elev Eud-elev Elev på hovedforløbet Forælder til nuværende elev Forælder til elev i 8., 9. eller 10. klasse Lærer og vejleder i grundskolen Censor Censor på hhx Censor på eux/eud Virksomhed

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...