Uddannelsesmesse i Roskilde 2018

Kom til uddannelsesmesse og hør om alle vores ungdomsuddannelser.

06.11.18, kl. 15:45
  • Holbækvej 59, 4000 Roskilde

På uddannelsesmessen kan du møde vejledere og elever fra hhxeux og eud. De giver gode råd til valg af uddannelse, og du kan høre fra eleverne selv, hvordan det er at gå på skolen.

Du kan høre om Handelsgymnasiet i lokale E (hallen)

• kl. 16.30-16.55
  • kl. 17.30-17.55
  • kl. 18.30-18.55.

Du kan høre om eux og eud i lokale D (gymnastiksalen)

• kl. 16.30-16.55
  • kl. 18.30-18.55.

Mød allerede nu Fie og Emilia og hør dem fortælle om hhx

Mød også Sofie som er eux-elev

Gode råd til forældre

Det kan være svært for den unge at beslutte, hvilken ungdomsuddannelse han/hun skal vælge. Bliv klogere på hvordan du som forælder støtter din søn eller datter i at tage et nuanceret valg.

Hjælp til valgrejsen