750 elever og forældre blev klogere på de merkantile uddannelser

Til det årlige informationsmøde hørte de besøgende om Handelsgymnasiet, eux og eud, inden uddannelsesvalget skal træffes.

15.01.20
  • DEL:

Hvert år holder Roskilde Handelsskole informationsmøde i januar for elever i 9. og 10. klasse og deres forældre.

Til informationsmødet kunne elever og forældre blive klogere på skolens ungdomsuddannelser, faciliteter og studieliv.

Arrangementet startede i kantinen med velkomst ved direktør Jørgen Sloth efterfulgt af præsentationer af skolens hhx, eux og eud.

Studiemiljøet og det sociale liv blev præsenteret af tre elever, der er aktive i skolens elevråd og udvalg. Derefter kunne potentielle nye elever og deres forældre høre mere om de forskellige studieretninger på Handelsgymnasiet og blive klogere på forløbene på eux og eud ved præsentationer i klasselokalerne.

Mellem præsentationerne var der god anledning til at tale med skolens studievejledere og få afklaring på diverse spørgsmål, ligesom der også var mulighed for at bevæge sig rundt på skolen og se faciliteterne.

Billeder fra informationsmødet 2020

Kom til åbent hus i studievejledningen

Hør om alle skolens ungdomsuddannelser og tal med vejledere og nuværende elever til åbent hus i studievejledningen lørdag d. 25. januar 2020 kl. 10.

Læs mere om åbent hus i studievejledningen

Brug for hjælp til at vælge?

Ring eller skriv til en vejleder, hvis du er i tvivl om hvilken studieretning, der er bedst for dig.

Studievejledningen
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Strategi 2024-2028 Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivsel og tilfredshed Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...