Elever fra Eux Gymnasiet får legater på 12.000 kr

Fire eux-elever har fået tildelt Bygma Talentlegat, der går til særligt lovende handelselever.

29.02.24
  • DEL:

Onsdag den 28. februar fik de fire elever fra Eux Gymnasiet på Roskilde Handelsskole tildelt Bygma Talentlegat for handelselever til en stor prisuddeling i Bygma København. Eleverne fik hver 12.000 kroner og en flot stjerne til CV’et med legatet.

”Det er fedt at få sådan en anerkendelse for ens hårde arbejde i skolen. Både at lærerne anerkender det ved at indstille os, og at Bygma faktisk uddeler det her legat,” fortæller Markus Klarskov Gram-Hansen, der er en af modtagerne.

De fire legatmodtagere er indstillet af lærere fra Roskilde Handelsskole til Bygma med begrundelse i deres flotte faglige indsatser, samtidig med at de er gode kammerater. De er blandt 24 legatmodtagere fra hele landet.

Legaterne kommer på et godt tidspunkt, hvor eleverne er I fuld gang med at finde de lærepladser, som de skal starte i til sommer. Man behøver dog ikke at søge læreplads hos Bygma for at modtage et Bygma Talentlegat.   

Artiklen fortsætter under billedet

Legatmodtagerne fik overrakt legaterne ved en flot ceremoni i Bygma København. Formand for Euroskills Poul Nyrup Rasmussen var blandt talerne.

En uddannelse med mange lærepladser
Bygmas Talentlegat skal være med til at sætte fokus på handelsuddannelsen, da branchen efterspørger rigtigt mange elever i disse år.  

”Vi er glade for, at Bygma med talentlegatet sætter fokus på handelsuddannelsen. Vi synes, det er vigtigt at give eleverne et velfortjent skulderklap, men også at vise, at de har valgt en uddannelse, som virksomhederne efterspørger,” fortæller Dorthe Schoubye, der er uddannelseschef for erhvervsuddannelserne på Roskilde Handelsskole.

Handelsuddannelsen er et af de populære specialer på Eux Gymnasiet på Roskilde Handelsskole. Her går man i skole i to år og er i lære i to år.

Man kan også tage handelsuddannelsen som Eud Business, hvor man går i skole i et år og er i lære i to år.  

Læs mere om Eux Gymnasiet

Bliv klogere på Eux Business.

Eux

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Strategi 2024-2028 Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivsel og tilfredshed Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...