Godt 600 nye elever til studiestart

Det summer af liv på Roskilde Handelsskole. En ny og spændende tid venter for de godt 600 unge mennesker, der i dag begynder på en ungdomsuddannelse.

12.08.19
  • DEL:

Friske guider fra 2.og 3. år stod klar til at tage godt imod de nye elever og give dem en god start på deres første skoledag på hhx, eux og eudPå Handelsgymnasiet starter 14 nye 1.g-klasser, mens der på Erhvervsuddannelserne (eux og eud) møder 6 nye klasser ind.

Eleverne fik en festlig modtagelse

Komiker Ruben Søltoft fik smilene frem hos de nye elever

Alle nye elever var inviteret til fælles velkomst i skolens kantine. Direktør Jørgen Sloth bød velkommen og introducerede de forventningsfulde elever til årets hemmelige gæst, der traditionen tro skulle underholde med stand-up. I år var det komiker Ruben Søltoft, der underholdte med anekdoter fra eget liv.

Ruben Søltoft underholdte til studiestart.

Studiemiljø og gode venner

Fællesskab med kammerater og det sociale liv vægter højt, når eleverne starter på deres uddannelse. Roskilde Handelsskole arbejder hele skoleåret målrettet med at tilrettelægge sociale aktiviteter og skabe de bedste rammer for et godt studiemiljø. 

Et nøje tilrettelagt introprogram ryster eleverne sammen både i klasserne og på tværs af årgange og uddannelser. Dette års introprogram bød blandt andet på klassedyst i høvdingebold og rundbold, en forsmag på lanciers, fotoløb og introfest. 

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...