Digital Ledelseskultur Sjælland - RHS

Digital Ledelseskultur Sjælland

Er I en virksomhed med digitale ambitioner og er i størrelsen 2 til 250 ansatte, så kan jeres virksomhedsledelse nu få et omfattende kompetenceløft gennem projektet Digital Ledelseskultur. Opnå stærkere digital forretningsudvikling, digital handel og digitale services samt højnet effektivitet via digitalisering, øget produktivitet med mere.

Med Projektet Digital Ledelseskultur Sjælland tilbyder vi et målrettet forløb for virksomheder, hvor I bliver endnu bedre til at udnytte digitale muligheder og får styrket jeres færdigheder i at bruge data til udvikling af jeres forretning.

Arbejd med udgangspunkt i egne problemstillinger

Det målrettede forløb tager udgangspunkt i jeres egne konkrete problemstillinger, behov og ambitioner. I kommer til at arbejde med forretningsmodeller, som I kan bruge i jeres egen virksomhed. 

Forløbet består af 1:1 sparring hos jer samt af netværksmøder og seminarer.

Der er egenbetaling på 6000,- eksklusiv moms pr. virksomhed (med op til 2-3 deltagere), som dækker:

 • Fem seminarer med kompetente undervisere og eksperter
 • Fem netværksmøder
 • 1:1 sparring i egen virksomhed
 • Individuel digitaliseringsrapport
 • Konkret handlingsplan
 • Forplejning
 • Undervisningsmaterialer
 • Lokalt lokaleleje.

 

Baggrund for projektet

Vi oplever et ønske blandt mange mindre virksomheder om at blive endnu bedre til at udnytte de digitale muligheder, der er idag. Herunder ønsker de også at blive bedre til at bruge data til at udvikle deres forretning. 

Projektet er en hjælp til ikke at miste overblikket i forhold til de mange digitale muligheder. Det er relevant for virksomheder, der ønsker at starte op i det små, og som langsomt vil udvikle virksomheden og skabe vækst. 

I perioden 2018 – 2021 vil projektet understøtte udviklingen af virksomheder, ledende medarbejdere og nøglemedarbejdere.

Hør om de målrettede forløb og om projektet

Vil du høre mere om projektet og finde ud af, om det er relevant for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Brian Viuf Christensen på telefon 8852 3317 eller på mail bvc@rhs.dk. Det er uforpligtende at høre mere om projektet.

Vil du vide mere?

Om projektet Digital Ledelseskultur

Digital Ledelseskultur vil styrke virksomhedslederes digitale kompetencer for at opnå en stærkere digital forretningsudvikling, digital handel, digitale services, højnet effektivitet via digitalisering, øget produktivitet med mere. 

Projektet er finansieret af Erhvervsstyrelsen og EU.

Bliv klogere på projektet
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af bæredygtig omstilling Proceskonsulent Personlig effektivitet Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab Grøn omstilling og bæredygtighed IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Sekretær i sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...