Anvendt økonomi kursus i Roskilde - RHS

Anvendt økonomi

På kurset Anvendt økonomi får du en helhedsopfattelse af centrale driftsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser.

Hvad lærer du på Anvendt økonomi kurset?

Med kursusforløbet Anvendt økonomi får du forståelse for praksis og metoder inden for investering, finansiering og driftsøkonomi relateret til udviklingsprojekter og drift.

Du lærer, hvordan du afdækker virksomhedens markedsmæssige situation i forhold til efterspørgsels-, konkurrence- og omkostningsforhold. Derudover kan du efter forløbet håndtere investeringsbudgettering og følge op på mindre udviklingsprojekter.

Gennem kursusforløbet får du en helhedsopfattelse af centrale driftsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser, herunder indsigt i og anvendelse af driftsøkonomiske løsningsmodeller og teorier.

Dette fag er et obligatorisk modul i Akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion hos Zealand

Faget er en god overbygning til AMU-kursusforløbet Grundlæggende regnskab eller vores andre kurser i økonomi og regnskab.

Find vores andre akademikurser herunder

Om faget

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
  Eksamen

  Faget afsluttes med en mundtlig prøve på basis af en synopsis.

  ECTS-point

  Faget giver 5 ECTS-point.

  Statens Voksenuddannelsesstøtte

  Hvert fag afsluttes med eksamen. Det giver mulighed for, at du kan opnå ECTS-point og mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte til uddannelsen.

  SVU

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om faget, eller har du spørgsmål til praktiske oplysninger, kursusstart og tilmelding, er du velkommen til at kontakte kursussekretærerne.

Kontakt (telefontid 7.30-12.00)

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af bæredygtig omstilling Proceskonsulent Personlig effektivitet Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab Grøn omstilling og bæredygtighed IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Sekretær i sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...