Anvendt økonomi

På kurset Anvendt økonomi får du en helhedsopfattelse af centrale driftsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser.

Hvad lærer du på Anvendt økonomi kurset?

Med kursusforløbet Anvendt økonomi får du forståelse for praksis og metoder inden for investering, finansiering og driftsøkonomi relateret til udviklingsprojekter og drift.

Du lærer, hvordan du afdækker virksomhedens markedsmæssige situation i forhold til efterspørgsels-, konkurrence- og omkostningsforhold. Derudover kan du efter forløbet håndtere investeringsbudgettering og følge op på mindre udviklingsprojekter.

Gennem kursusforløbet får du en helhedsopfattelse af centrale driftsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser, herunder indsigt i og anvendelse af driftsøkonomiske løsningsmodeller og teorier.

Dette fag er et obligatorisk modul i Akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion hos Zealand

Faget er en god overbygning til AMU-kursusforløbet Grundlæggende regnskab eller vores andre kurser i økonomi og regnskab.

Find vores andre akademikurser herunder

Om faget

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
  Eksamen

  Faget afsluttes med en mundtlig prøve på basis af en synopsis.

  ECTS-point

  Faget giver 5 ECTS-point.

  Statens Voksenuddannelsesstøtte

  Hvert fag afsluttes med eksamen. Det giver mulighed for, at du kan opnå ECTS-point og mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte til uddannelsen.

  SVU

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om faget, eller har du spørgsmål til praktiske oplysninger, kursusstart og tilmelding, er du velkommen til at kontakte kursussekretærerne.

Kontakt (telefontid 7.30-12.00)

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...