Bæredygtighedsambassadør

Drømmer du om at styrke dine kompetencer inden for bæredygtighed? Med uddannelsen som bæredygtighedsambassadør bliver du en vigtig nøglemedarbejder, der fagligt kan understøtte den grønne omstilling på tværs af en virksomhed.

Bliv virksomhedens bæredygtighedsambassadør

Med uddannelsen som bæredygtighedsambassadør lærer du de grundlæggende begreber inden for bæredygtighed. Du får indsigt i bæredygtighedens tre bundlinjer - økonomisk, social og miljømæssig. 

Du lærer konkret om, hvordan du og dine kolleger agerer mere bæredygtigt. Dine forslag til bæredygtige forbedringer får mere vægt, når du kender de faglige argumenter bag.

 

Uddannelsen giver dig indsigt i:

 • begreber, definitioner og lovkrav inden for grøn omstilling, klimaregnskab og ESG-rapportering.
 • arbejdet med at tilpasse strategi og mål til en mere bæredygtig fremtid.
 • hvordan du kan bidrage til at arbejde med og at nå jeres bæredygtighedsmål 
 • hvordan I internt vurderer og eksternt rapporterer jeres resultater.
 • lovlig kommunikation om bæredygtighed. Undgå greenwashing.
 • hvordan du venligt aktiverer dine kolleger.

Hvem er uddannelsen for?

Forløbet er for medarbejdere i alle funktioner, som ønsker at bidrage til realiseringen af virksomhedens arbejde med bæredygtighed. Uanset om du er i produktionen, i salg eller i administrationen eller du står for regnskabet i en mindre eller mellemstor virksomhed vil dit udbytte styrke dens omstillingsproces. 

Praktiske oplysninger

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej

Se hold og tilmeld dig

Klik på kursustitlen herunder for at se aktuelle hold og få mere info. 

AMU kurser Antal hold Status
Bæredygtighedsambassadør 0 Kontakt skolen

Har du spørgsmål? Ring eller skriv til:

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...