Ledelse i praksis

På vores ledelse i praksis kursus lærer du ikke bare, hvad god ledelse er, men også hvad det er, der gør den god. Hvorfor virker tingene godt?

Hvad lærer du på ledelse i praksis kurset?

Ledelse i praksis faget er for dig, der ønsker viden om ledelsesområdets praksis og centrale teorier og metoder. Du opnår forståelse for og kan reflektere over ledelse i praksis inden for dit eget erhverv.

Formålet med faget er, at du gennem refleksion over teori og praksis får forståelse for den daglige ledelsesmæssige kompleksitet.

Vi lægger stor vægt på at fastholde den praksisnære gennemgang, så du får mange praktiske og anvendelige værktøjer med hjem.

Du lærer for eksempel at:

 • formidle praksisnære problemstillinger og løsningsmuligheder til samarbejdspartnere og medarbejdere
 • varetage ledelsesmæssige funktioner i praksis på eget niveau
 • identificere udviklingsområder for egen ledelsesmæssig læring.

Dette fag er et obligatorisk modul i Akademiuddannelsen i Ledelse hos Zealand. 

Faget er en god overbygning til AMU-kursusforløbet Grundlæggende lederuddannelse

Find en oversigt over andre akademikurser herunder

Om ledelses i praksis faget

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
  Eksamen

  Faget afsluttes med mundtlig prøve på basis af en erhvervscase.

  ECTS point

  Faget giver 10 ECTS-point.

  ECTS står for European Credit Transfer and Accumulation System, og er et internationalt pointsystem, som angiver den arbejdsbelastning, som et uddannelsesforløb er normeret til. En hel akademiuddannelse er f.eks. normeret til 60 ECTS-point.

  Statens Voksenuddannelsesstøtte

  Hvert fag afsluttes med eksamen. Det giver mulighed for, at du kan opnå ECTS-point og mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte til uddannelsen.

  SVU

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om faget, eller har du spørgsmål til praktiske oplysninger, kursusstart og tilmelding, er du velkommen til at kontakte kursussekretærerne.

Kontakt (telefontid 7.30-12.00)

Tag Ledelse i praksis som turboforløb

Hvis du allerede har en grundlæggende lederuddannelse, kan du tage Ledelse i praksis som intensivt forløb

Læs mere

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...