Kurser i ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed - RHS

Grøn omstilling og bæredygtighed

Vores kurser i grøn omstilling og bæredygtighed klæder dig godt på til at drive grøn omstilling og styrke bæredygtigheden i din virksomhed.

Lær om grøn omstilling i virksomheden eller organisationen 

Bæredygtighed er god forretning og et krav fra omverdenen. Er du, din virksomhed eller din organisation klar til bæredygtig omstilling?

Med vores kurser i bæredygtighed får du overblik, viden, værktøjer og træning, der styrker din grønne kompetenceprofil. Du lærer at skabe konkrete resultater, der gør din organisation mere bæredygtig med tæt kobling til jeres strategi, kunder og omverden.  

Se vores udvalg af kurser indenfor bæredygtighed og grøn omstilling herunder. 

Praktiske oplysninger

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
  Tilmelding

  Du tilmelder dig via kursusmodulet neden for.

  Hvis du er ledig

  Kontakt en af kursussekretærerne på telefon eller mail for at tilmelde dig kurset. Efterfølgende sender vi blanket AR237 med digital post til din e-boks. Du skal udfylde blanketten og sende den videre til din a-kasse.

   

Vil du vide mere om grøn omstilling kurserne? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Styrk dine evner som projektleder

Vi tilbyder også en række kurser i projektledelse og ledelse.

Se vores kurser i projektledelse
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af bæredygtig omstilling Proceskonsulent Personlig effektivitet Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab Grøn omstilling og bæredygtighed IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Sekretær i sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...