Online kurser

Tag AMU-kurser som 100% fjernundervisning. Hvad enten du er arbejdsgiver med hjemsendte medarbejdere, selv er hjemsendt medarbejder eller har lidt ekstra tid på jobbet, har du mulighed for at bruge tiden på at efteruddanne dig.

Vi tilbyder en række kurser online via fjernundervisning, hvilket betyder, at du kan lære hjemmefra, når det passer dig. Du kan samtidig få lønkompensation efter gældende regler. 


Undervisningen foregår på en internetbaseret læringsportal, hvor du modtager individuel support fra dygtige lærere. Vi anvender et særligt udviklet un­dervisningsmateriale, som er skræddersyet til den individuelle undervisningsform, og som giver dig mulighed for en systematisk in­dlæring og træning i de kurser, du har tilmeldt dig. 

Du kan tage kurser inden for:

Se kurserne i oversigten nederst på siden. Kurserne i regnskab og ledelse kan tages enkeltvis eller som hele forløb. 

Praktiske oplysninger

  Kursusstart og periode

  Du kan se kursusstart på de forskellige online kurser i tilmeldingsmodulet neden for.

  Kursets varighed er fastlagt i antal dage, men du bestemmer selv, hvornår du logger på, og hvor længe du er logget på ad gangen. Du bestemmer altså selv, hvor længe du er om at gennemføre kurset. I tilmeldingsmodulet kan du se, hvor mange dage kurset er normeret til, og planlægge din indsats efter det. En kursusdag svarer til cirka syv timers effektiv undervisning.

  Tidspunkterne angivet på start og slut på hvert kursus er der, hvor læreren er til rådighed. Hvis du er online på de tidspunkter, har du også mulighed for dialog med andre kursister og for at lave holdøvelser.

   

  Undervisningsform og materialer

  Al undervisning foregår online på en undervisningsportal. Du modtager et login til undervisningsportalen, når vi har registreret din tilmelding. 

  På undervisningsportalen ligger en beskrivelse af kursets mål og indhold, en undervisningsplan samt en vejledning i hvordan kurset gennemføres og hvordan, du kommunikerer med læreren. 

  Kommunikationen med læreren foregår udelukkende via portalens faciliteter, hvor du kan stille spørgsmål og få svar, og hvor du kan sende løste opgaver og få dem rettede tilbage. Du kan som hovedregel forvente at få svar på spørgsmål inden for 24 timer på hverdage. Afleveringsopgaver får du retur med kommentarer inden for to hverdage.

  IT-færdigheder og krav til computer

  Du behøver ikke at være computerekspert for at følge et fjernundervisningsforløb. Som udgangspunkt forventes dog, at du har grundlæggende kendskab til din computer og til Office-pakken samt en god internetforbindelse.

  Vores online læringsportal er let at arbejde i, og her får du direkte adgang til al undervisningsmateriale og information. Undervisningen kræver, at du kan logge på fra en PC eller Mac.

  På onlineforløb skal du måske deltage i online møder/fremlæggelser. Her er det vigtigt, at du har adgang til webcam og headset med mikrofon, så vi kan se og høre hinanden.

  Løntabsgodtgørelse (VEU-godtgørelse)

  Hvis du er en del af AMU-målgruppen og deltager på et af vores AMU kurser, deltager du med lav pris fordi staten giver tilskud. Samtidig kan din virksomhed søge om løntabsgodtgørelse for den tid, du bruger på at efteruddanne dig. 

  For at få VEU-godtgørelse skal du:

  • være i arbejde som lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende
  • ikke have en uddannelse, der er på et højere niveau end en erhvervsuddannelse eller lignende 
  • have nær tilknytning til Danmark. Det betyder, at medarbejderen skal være ansat hos en arbejdsgiver, der er underlagt dansk lovgivning. Som selvstændig erhvervsdrivende, skal din virksomhed være underlagt dansk lovgivning
  • have forladt folkeskolen
  • opfylde adgangsbetingelserne til den uddannelse, du søger VEU-godtgørelse og befordringstilskud til
  • have lidt et tab af løn eller af mulighed for arbejde, mens du går på uddannelsen.


  Læs mere og søg om VEU-godtgørelse på voksenuddannelse.dk

  Tilmelding

  Du tilmelder dig via kursusmodulet neden for, som linker videre til efteruddannelse.dk, hvor du skal færdiggøre din tilmelding.

  Har du spørgsmål til tilmelding eller ønsker du hjælp, så kontakt os gerne.

   

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Hvis du vil se alle AMU-kurser på Roskilde Handelsskole, så kan du finde en komplet liste over alle vores kurser i AMU-kursusoversigten.

Har du brug for hjælp? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Studiestart og tilmelding til eus online for stx-, hf- og htx'ere

Der er opstart på eus online:

29. juli 2024

Tilmeldingsfrist: 25. juli 2024

Tilmeld dig her

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...