Turboforløb - Kursus i ledelse praksis i Roskilde - RHS

Ledelse i praksis - turboforløb

Faget er for dig, der ønsker at styrke dine kompetencer med viden om ledelsesområdets praksis og centrale teorier og metoder.

Faget er det næste naturlige skridt i din uddannelse og udvikling som leder, hvis du har bestået AMU-kursusforløbet Grundlæggende lederuddannelse eller lignende. Faget er tilrettelagt som et intensivt turboforløb (10 ECTS).

Du får blandt andet undervisning i:

 • Dit personlige lederskab
 • Kommunikation
 • Konflikthåndtering og personaleledelse
 • Forandringsledelse
 • Innovation og selvledelse. 


Dit udbytte

Du opnår forståelse for og kan reflektere over ledelse i praksis inden for dit eget erhverv.

Vi lægger stor vægt på at fastholde den praksisnære gennemgang samt skabe erfaringsudveksling med andre, så du får mange anvendelige værktøjer med hjem. Lige som du får styrket dit netværk og kan udveksle erfaringer med dine medstuderende.

Du arbejder med en konkret case fra din egen virksomhed, og du udarbejder din egen udviklingsplan.

Mundtlig prøve i erhvervscase

Faget afsluttes med en mundtlig prøve med udgangspunkt i din beskrivelse af erhvervscasen.

Her vælger du typisk at skrive om og problematisere en konkret ledelsesudfordring fra din egen virksomhed eller branche. Du får hjælp undervejs i forløbet til at vælge emne og til at finde en problemformulering i ledelse, og der vil være mulighed for at sparre med underviser og de øvrige studerende omkring beskrivelse af erhvervscasen.

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om faget, eller har du spørgsmål til praktiske oplysninger, kursusstart og tilmelding, er du velkommen til at kontakte vores kursussekretær.

Find en oversigt over andre akademikurser herunder:

Praktiske oplysninger

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
  ECTS point

  Faget giver 10 ECTS-point.

  ECTS står for European Credit Transfer and Accumulation System, og er et internationalt pointsystem, som angiver den arbejdsbelastning, som et uddannelsesforløb er normeret til. En hel akademiuddannelse er f.eks. normeret til 60 ECTS-point.

  Statens Voksenuddannelsesstøtte

  Hvert fag afsluttes med eksamen. Det giver mulighed for, at du kan opnå ECTS-point og mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte til uddannelsen.

  SVU

Kontakt (telefontid 7.30-12.00)

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør ESG-koordinator IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...