Personlig effektivitet

Uddannelsen i personlig effektivitet er for dig, der ønsker at øge din effektivitet og bidrage til bedre samarbejde og kommunikation.

På uddannelsen i personlig effektivitet lærer, hvordan du kan frigøre tid i din arbejdsdag, samtidig med at du får værdifuld viden og redskaber til at samarbejde og kommunikere mere optimalt.

 

Uddannelsen i Personlig effektivitet giver dig:

 • kompetencer og redskaber til at frigøre væsentlig tid i din arbejdsdag
 • indsigt og redskaber til at optimere din kommunikation og sikre et mere effektivt samarbejde
 • du lærer at gøre tingene på en ny og bedre måde ved at arbejde med planlægning og nye idéer og projekter – og dermed realisere de ønskede gevinster
 • efter endt uddannelse har du opnået færdigheder til at bidrage til endnu mere værdiskabelse i din organisation

 

Indhold og kurser på Personlig effektivitet uddannelsen

Personlig effektivitet uddannelsen er bygget op af 5 AMU-kurser. Du skal tage alle kurserne om personlig effektivitet for at få den samlede uddannelse. 

Kursusbeskrivelser og praktiske oplysninger er på vej. Kontakt vores kursussekretærer herunder, hvis du vil vide mere.

Praktiske oplysninger

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
AMU kurser Antal hold Status
Personlig effektivitet 0 Kontakt skolen
Proceskonsulent 0 Kontakt skolen

Vil du vide mere om uddannelsen i personlig effektivitet? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Styrk dine evner som projektleder

Vi tilbyder også en række kurser i projektledelse og ledelse.

Se vores kurser i projektledelse
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...