Bæredygtighedsrapportering

Bliv klædt på til at arbejde med virksomhedens ESG- og bæredygtighedsrapportering. Lær om de nye lovgivningskrav og få konkrete værktøjer til at håndtere dem

Med uddannelsen i bæredygtighedsrapportering får du forudsætninger for at arbejde med virksomhedens bæredygtighedsstrategi og grønne omstilling i praksis.

Du får overblik over lovgivningen på området, og hvor du kan finde relevante oplysninger – og ikke mindst får du en række konkrete værktøjer til bæredygtighedsrapportering og ESG-rapportering.

Uddannelsen i bæredygtighedsrapportering giver dig:

 • Viden om cirkulære forretningsmodeller, cirkulære værdikæder og genanvendelse.

 • Du lærer, hvor du kan finde relevant branchelovgivning, så du i samarbejde med dine kolleger kan bidrage til virksomhedens grønne omstilling.

 • Du lærer, hvordan du kommunikerer og samarbejder om bæredygtighed med kolleger og interessenter, som eksempelvis kunder, leverandører, entreprenører og myndigheder.

 • Du lærer om de grundlæggende principper for virksomhedens bæredygtighedsrapportering, og hvordan I kan udvikle og implementere den.  

 

Hvem er uddannelsen for?

Kurset er for medarbejdere og ledere i mindre virksomheder, som er ansvarlige for virksomhedens arbejde med bæredygtighed og ESG-arbejdet samt de medarbejdere, som konkret skal bidrage til dette.

Kurset er også for ledige, som ønsker at arbejde med bæredygtighedsrapportering.

Varighed

Uddannelsen i bæredygtighedsrapportering varer 15 dage i alt og kan tages både som et kompakt forløb og over længere tid.

Sted

Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

Adresse og find vej

 Indhold og tilmelding

Uddannelsen bæredygtighedsrapportering er bygget op af otte forskellige kurser, som du kan se herunder. Klik på kursustitlen for at se holdstart og kursusbeskrivelser.

AMU kurser Antal hold Status
Bæredygtighedsrapportering 0 Kontakt skolen

Har du spørgsmål til kurserne? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...