ESG-koordinator

Som ESG-koordinator bliver du værdifuld for de mange små og mellemstore virksomheder, der skal i gang med ESG-rapportering

Lær at lave virksomhedens ESG-rapportering

Med uddannelsen som ESG-koordinator får du forudsætningerne for at arbejde med virksomhedens bæredygtighedsstrategi og grønne omstilling i praksis. Du får overblik over lovgivningen på området, og hvor du kan finde relevante oplysninger. Samtidig får du en række konkrete værktøjer til ESG-rapporteringen.

Uddannelsen giver dig:

  • viden om cirkulære forretningsmodeller, herunder fx cirkulære værdikæder og genanvendelse.
  • Du lærer, hvor du kan finde relevant branchelovgivning, så du i samarbejde med dine kolleger kan bidrage til virksomhedens grønne omstilling.
  • Du lærer, hvordan du kommunikerer og samarbejder med kolleger og interessenter, som eksempelvis kunder, leverandører, entreprenører og myndigheder.
  • Du lærer om de grundlæggende principper for virksomhedens bæredygtigheds-rapportering, og hvordan I kan udvikle og implementere en egentlig strategi.  

 

Hvem er uddannelsen for?

Kursusforløbet ESG-koordinator er for medarbejdere og ledere i mindre virksomheder, som er ansvarlige for virksomhedens arbejde med bæredygtighed og ESG-arbejdet samt de medarbejdere, som konkret skal bidrage til dette.

Praktiske oplysninger

    Sted

    Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

    Adresse og find vej

Undervisningsform

Som deltager vil du vil opleve et højt aktivitetsniveau, interaktion og involvering. Baseret på korte oplæg arbejder man på forløbet med konkrete opgaver og øvelser med udgangspunkt i virksomhedens hverdag. Undervisningsformen vil derfor bestå af en vekselvirkning mellem:

- Korte indlæg
- Diskussioner
- Gruppeopgaver
- Individuelle opgaver
- Cases fra erhvervslivet

Se hold og tilmeld dig

Klik på kursustitlen herunder for at se aktuelle hold og få mere info. 

AMU kurser Antal hold Status
ESG-koordinator 0 Kontakt skolen

Har du spørgsmål? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...