Ledelse af bæredygtig udvikling

Vil du udvikle dine kompetencer som leder i en bæredygtig retning? Så er kurset ledelse af bæredygtig udvikling en god mulighed for dig.

Hvad lærer du på kurset 'Ledelse af bæredygtig udvikling'?

Du vil udvikle dig som leder og kunne lede ud fra en overordnet bæredygtighedsforståelse, så du bliver i stand til at varetage ledelses- og planlægningsfunktioner inden for bæredygtighed.

Du lærer, hvordan du deler og bruger viden om bæredygtighed ud fra et organisatorisk og samfundsmæssigt perspektiv, og du lærer at formidle din viden i organisationen.

Derudover lærer du, hvordan du formidler praksisnære problemstillinger i forhold til bæredygtighed.

Vi arbejder f.eks. med:

  • Bæredygtighedsbegreber
  • Cirkulær økonomi
  • FN's verdensmål
  • Metoder og processer til bæredygtig udvikling

Eksamen og ECTS på 'Ledelse af bæredygtig udvikling':

Ledelse af bæredygtig udvikling er et valgfag på akademiuddannelsen i ledelse. Faget består af 5 ECTS. Kurset udbydes af Zealand i samarbejde med Roskilde Handelsskole.

Vi afholder en introdag onsdag, den 25/1-23, hvor du møder underviserne, får en intro til faget og arbejdsformen samt møder dine medstuderende.

Herefter er der undervisning den 1/2, 8/2 og 1/3-23. Alle dage 09:00 - 15:00.

Eksamenen er en mundtlig prøve på 30 minutter kombineret med et praktisk produkt og disposition med intern censur. Eksamen afholdes 15/3-23.

Prisen er kr. 4.750,-
Underviser: Brian Viuf Christensen

Tilmelding

Kontakt os på mail eller telefon for tilmelding. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for en afklaring.

Kontakt (telefontid 7.30-12.00)

Samarbejde

Kurset udbydes i samarbejde med Zealand Erhvervsakademi. 

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...