Sundhedssekretær

Forløbet er for dig, der arbejder eller gerne vil arbejde med at understøtte administrative processer i sundhedssektoren

Styrk dine kompetencer som sundhedssekretær i sundhedssektoren 

Med vores forløb som Sundhedssekretær bliver du kvalificeret til at arbejde med administration på et sygehus. Forløbet åbner også for muligheder inden for sundhedssektoren generelt. Du får for eksempel kompetencer til at understøtte administrative processer i et lægehus, hos fysioterapeuter eller på en tandklinik.

 

Målet med sundhedssekretærforløbet er, at du:

 • efter forløbet kan bidrage med specifikke sundhedsadministrative opgaver, herunder kommunikation og korrekt håndtering af personoplysninger. Du vil kunne kommunikere og interagerer i møde med patienter/påførende og samarbejdspartnere.
 • opnår kompetencer administrativt såvel som i fagsproget inden for det sundhedsfaglige område. Du vil kunne identificere og vurdere muligheder inden for eget område og tilrette gode arbejdsgange.
 • får styrket din dokumentbehandling og IT-faglige kompetencer.

 

Se også øvrige kurser og uddannelser i sundhedssektoren i Roskilde.

Om uddannelsen

  Indhold i uddannelsen

  • 48664: Forløbs koordinering (15 dage)
  • 45584: Beskrivelser af anatomi i medicinske journaler (2 dage)
  • 49826: Anvende regneark til beregninger og præsentationer (2 dage)
  • 44373: Anvendelse af præsentationsprogrammer (2 dage)
  • 40749: Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag)
  • 47217: Indskrivning og formatering af mindre tekster (2 dage)
  • 44373: Fletning af dokumenter til masseproduktion (1 dag)
  • 40776: Samarbejde om dokumenter (1 dag)
  • 45587: Medicinsk fagsprog - fordanskning (1 dag).

Praktiske oplysninger

  Varighed og start

  Uddannelsen varer 28 dage. Se i tilmeldingsmodulet hvornår du kan starte.

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
  Tilmelding

  Du tilmelder dig via kursusmodulet neden for.

  Er du ledig?

  Hvis du er ledig, skal du rette henvendelse til dit jobcenter for at få en godkendelse til at deltage i kurset.

AMU kurser Antal hold Status
Forløbskoordinering 1 Ledige pladser
Sundhedssekretær 0 Kontakt skolen

Har du brug for hjælp? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...