AMU-kurser i turisme i Roskilde - RHS

Andre kurser i turisme

Roskilde Handelsskole har i samarbejde med blandt andre Tietgen KompetenceCenter og Aalborg Handelsskole udviklet skræddersyede kurser, der henvender sig til medarbejdere i turistbranchen.

AMU-kurser i turisme og oplevelsesbranchen

Vi tilbyder AMU-kurser til medarbejdere i turisme- og oplevelsesindustrien inden for følgende områder:


Fleksibilitet i undervisningen

Vi har gjort det let for dig, at deltage uanset hvor i landet du befinder dig. Undervisningen på kurserne vil nemlig være et mix af klasseundervisning, hybridundervisning og onlineundervisning.

Tilmelding

Du kan læse mere om indholdet i de forskellige kurser og om undervisningsformerne via linket her. Det er også her, du tilmelder dig. 

Samarbejde med andre kursusudbydere

For at sikre dig et bredt udvalg af kurser, samarbejder vi med Tietgen KompetenceCenter og Aalborg Handelsskole om at udbyde kurser inden for turisme og oplevelsesindustrien. 

Øvrige kurser inden for turisme

Øvrige kurser i turisme du kan tage på Roskilde Handelsskole:

Vil du vide mere? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af bæredygtig omstilling Proceskonsulent Personlig effektivitet Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab Grøn omstilling og bæredygtighed IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Sekretær i sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...