Andre kurser i turisme

Roskilde Handelsskole har i samarbejde med blandt andre Tietgen KompetenceCenter og Aalborg Handelsskole udviklet skræddersyede kurser, der henvender sig til medarbejdere i turistbranchen.

AMU-kurser i turisme og oplevelsesbranchen

Vi tilbyder AMU-kurser til medarbejdere i turisme- og oplevelsesindustrien inden for følgende områder:


Fleksibilitet i undervisningen

Vi har gjort det let for dig, at deltage uanset hvor i landet du befinder dig. Undervisningen på kurserne vil nemlig være et mix af klasseundervisning, hybridundervisning og onlineundervisning.

Tilmelding

Du kan læse mere om indholdet i de forskellige kurser og om undervisningsformerne via linket her. Det er også her, du tilmelder dig. 

Samarbejde med andre kursusudbydere

For at sikre dig et bredt udvalg af kurser, samarbejder vi med Tietgen KompetenceCenter og Aalborg Handelsskole om at udbyde kurser inden for turisme og oplevelsesindustrien. 

Øvrige kurser inden for turisme

Øvrige kurser i turisme du kan tage på Roskilde Handelsskole:

Vil du vide mere? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...