Proceskonsulent

Uddannelsen proceskonsulent er for dig, der vil have effektive redskaber til at optimere arbejdsprocesserne i din virksomhed eller organisation

Med uddannelsen til proceskonsulent lærer du at optimere både administrative og produktionsmæssige processer i jeres organisation og gøre dem klar til en mulig automatisering.

 

Målet med Proceskonsulent uddannelsen er, at du

 • opnår grundlæggende forståelse for og kendskab til LEAN og Six Sigma
 • lærer, hvordan du optimerer en proces og gør den klar til automatisering
 • opnår viden til at kunne anvende data i din procesoptimering
 • får teknikker til at drive og bidrage aktivt til procesoptimeringsopgaver/-projekter i din organisation
 • kan anvende de mest effektfulde redskaber til en given procesoptimering

 

Indhold og kurser på Proceskonsulent uddannelsen

Procesoptimering / Proceskonsulent er bygget op af 5 AMU-kurser. Du skal tage alle Proceskonsulent kurserne for at få den samlede uddannelse. Undervisningen er tilrettelagt, så du kommer igennem kurserne nedenfor i nævnte rækkefølge.

Praktiske oplysninger

  Varighed og start

  Se varighed og start i tilmeldingsmodulet nedenfor. 

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
  Tilmelding

  Du tilmelder dig via kursusmodulet neden for.

  Hvis du er ledig

  Kontakt en af kursussekretærerne på telefon eller mail for at tilmelde dig kurset. Efterfølgende sender vi blanket AR237 med digital post til din e-boks. Du skal udfylde blanketten og sende den videre til din a-kasse.

   

Tilbage til oversigt

Proceskonsulent

Vil du vide mere om Proceskonsulent uddannelsen eller kurserne? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Styrk dine evner som projektleder

Vi tilbyder også en række kurser i projektledelse og ledelse.

Se vores kurser i projektledelse

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...