Talentprogrammer

Som elev på Handelsgymnasiet har du alle muligheder for at arbejde med at udvikle dit talent for eksempel gennem skolens talentprogram.

Særligt talentfulde elever kan deltage i de talentprogrammer, som Handelsgymnasiet tilbyder.

I 1.g udpeger lærerne et talenthold blandt eleverne. Du kan blive valgt, hvis du udmærker dig særligt på forskellige fagområder, og du er motiveret, engageret og aktiv - både i skolelivet og i fritiden.

Programmet skaber netværk og udfordrer dit potentiale

Talentprogrammerne er med til at udfordre den enkeltes potentiale, styrke motivationen og skabe et netværk, hvor talenteleverne mødes til både faglig sparring og socialt samvær.

Formålet er at give ekstra udfordringer og viden til de elever, der har mange talenter. Nogle af talentholdets elever bliver optaget på Akademiet for Talentfulde Unge, hvor de følger et særligt talentprogram. Andre deltager i Handelsgymnasiets interne talentprogram.

Gymnasieeleverne Esben Svendsen, Cille Larsen, Mathilde Eie Nielsen og Lasse Christensen var med i Akademiet for Talentfulde Unge. I to år engagerede de sig i talentforløbet ved siden af deres skolegang på gymnasiet.

Samarbejde med Deloitte

Der er cirka 30 elever per årgang i Handelsgymnasiets talentprogram. De arbejder tæt sammen med erhvervslivet. For eksempel er det internationale revisionsfirma Deloitte ansvarlig for undervisningen på talentforløbet Masterclass i revision.

Find ud af hvad du kan efter gymnasiet

Når du dimitterer fra Handelsgymnasiet, har du mange muligheder i forhold til at læse videre. Bliv klogere på, hvad du kan, og hvordan du får hjælp, hvis du er i tvivl om, hvad du vil.

Efter gymnasiet
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement Kommunikation og samfundsøkonomi Verdensklassen Europaklassen USA-Kina Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogrammer Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...