Åbent hus

Kom til åbent hus i studievejledningen, og tal med en vejleder inden du træffer det endelige uddannelsesvalg i 9.eller 10. klasse.

Vi holder åbent hus i studievejledningen, hvor du kan tale med en vejleder om valg af uddannelse. Du kan også møde elever, som går på enten Handelsgymnasiet, eux eller eud.

Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi dig at komme til informationsmøde, hvor du bliver præsenteret for alle skolens uddannelser.

Kom til informationsmøde 2024

Hør om skolens ungdomsuddannelser og tal med elever, lærere og vejledere til Informationsmødet 18. januar 2024.

Læs mere
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement Kommunikation og samfundsøkonomi Verdensklassen Europaklassen USA-Kina Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogram Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...